Creëren van rust en stabiliteit om verdere groei 
en ontwikkeling in uw herstelproces te bevorderen.

Werkwijze

Kennismaking 
Voor een kennismakingsgesprek stuurt u mij een bericht door middel van het invullen van het contactformulier op deze website. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en kosteloos. Tijdens deze ontmoeting maken we kennis met elkaar en luister ik naar uw hulpvraag. Met wederzijdse instemming wordt een vervolgafspraak gemaakt.

Begeleidingsovereenkomst
Royal Dignity, praktijk voor psycho pastorale counseling, werkt met een begeleidingsovereenkomst, waarin wederzijdse afspraken worden vastgelegd. U ontvangt deze overeenkomst na ons kennismakingsgesprek.

Tarieven
Royal Dignity rekent een tarief van € 60,- per consult. Een consult duurt max. 1,5 uur.

In kaart brengen van problematiek
In de beginfase van de begeleiding werken we vooral aan het inzichtelijk maken van uw problematiek, en aan het creëren van rust en stabiliteit om verdere groei en ontwikkeling in uw herstelproces te bevorderen. Ook wordt aandacht besteed aan uw persoonlijke relatie met God. De gesprekken vinden plaats in de praktijkruimte van Royal Dignity, en worden in overleg met u vastgesteld. Regelmatig krijgt u gepaste huiswerkopdrachten om uw proces naar herstel te stimuleren.

Evaluatie
Elk consult start met een korte evaluatie waarin we terugkijken naar de achterliggende periode. We gaan na wat goed ging en waar extra handvaten nodig zijn. Na 5 gesprekken bespreken we welke vooruitgang is geboekt of dat er meer specifieke hulp nodig is. Mocht dit nodig zijn dan zal ik u doorverwijzen.