Door Zijn genade ontdekte ik wie ik werkelijk was zoals Hij mij bedoeld heeft.

Over mij


Mijn naam is Hanna Rensen-van Herk, geboren in 1984, getrouwd en trotse moeder van een zoon. Vanaf het moment dat ik Jezus leerde kennen als mijn Verlosser, in het jaar 2009, ontstond er een toenemend verlangen in mijn hart om de hoopvolle boodschap van het evangelie te brengen in deze wereld. Daaruitvolgend trok ik 4 jaar lang met mijn man en mede-evangelisten de straat op in het uitgaanscircuit van Amsterdam om in de nachtelijke uren een luisterend oor aan te bieden, een bemoedigend woord of persoonlijk gebed uit te delen aan hen die dagelijks leven in diepe verslagenheid.

Vanuit diezelfde innerlijke bewogenheid en het verlangen om een verschil te kunnen maken in het leven van de ander, stapte ik in de wereld van de psycho pastorale hulpverlening en behaalde in de daaropvolgende jaren mijn certificaten bij het Centrum voor Pastorale Counseling in Dordrecht, en volgde onderwijs in gebeds- en bevrijdingspastoraat, de geestelijke wereld, trauma en innerlijke genezing. Met regelmaat volg ik toerustingsdagen binnen de psycho pastorale hulpverlening om zo mijn expertise verder uit te breiden.

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe het is om dagelijks te moeten leven met een mate van gebrokenheid. De paden die ik zelf heb bewandeld, de valkuilen en leermomenten deden mij afdalen naar de voet van het kruis. Daar leerde Jezus mij wat kruisdragen is, wat discipelschap inhoudt en wat genade werkelijk betekent. Ik leerde als gebroken mens om het gebroken leven hier op aarde te omarmen. Door Zijn genade ondekte ik wie ik werkelijk was zoals Hij mij bedoeld heeft. En vanuit die genade wil ik u helpen zien wat discipelschap werkelijk betekent. Hoe u als uniek geschapen mens kunt leven met uw gebrokenheid in deze gebroken wereld. Wie Jezus voor u wil zijn in uw verdriet en machteloosheid. Dat u Hem leert kennen, heel persoonlijk als Trooster en Heelmeester. Hoe u de gaven en talenten die God in u heeft gelegd kunt ontwikkelen en inzetten om zo anderen tot zegen te mogen zijn. Want u bent een Meesterwerk met unieke gaven en talenten, gewild en innig geliefd door de hemelse Vader. U bent van zeer grote waarde voor de wereld waarin we dagelijks leven. U kan het verschil maken met uw gebrokenheid, want gebrokenheid is niet het einde.…,maar juist het begin!

Als u op zoek bent naar een fundament van onvoorwaardelijke liefde in uw leven, een plek waar u veilig bent, van waaruit u kunt groeien in identiteit, waardigheid en bestemming, laat mij u dan helpen om die weg naar het Vaderhart van God te vinden.